PREDSEDNIK NARODNOG POKRETA SRBIJE Aleksić: Ministar Vujović da građanima kaže istinu!
Foto: NPS

FIJASKO

PREDSEDNIK NARODNOG POKRETA SRBIJE Aleksić: Ministar Vujović da građanima kaže istinu!

Politika -

BEOGRAD - „ Ministar Vujović je konačno građanima rekao istinu, ali samo o jednom segmentu fijaska države i rezultatima ove vlade. “, rekao je narodni poslanik i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.

„Od Ministra Vujovića, kao ozbiljnog čoveka, očekujem da građanima kaže i da je smanjenje plata i penzija bilo uzaludno, jer su sve uštede „pojela“ javna preduzeća koja vode Vučićevi nestručni kadrovi. Očekujem da kaže da su džepovi građana prazni jer je Vučić na čelo EPS postavio vlasnika pečenjare čije je jedino iskustvo u ovoj oblasti to što je plaćao struju za tu pečenjaru, da će stanje biti još gore sada kada na mestu direktora Koridora imamo Zorana Babića“, rekao je Aleksić i dodao da ministar Vujović ima obavezu da građanima saopšti kompletnu istinu o stanju u državnoj kasi.

MINISTAR DUŠAN VUJOVIĆ OTKRIO PRAVO STANJE U DRŽAVNOJ KASI: Nismo uštedeli novac, samo smo investirali manje od planiranog!

„Ministar Vujović ima obavezu da građanima kaže istinu o trenutnom stanju u državnoj kasi, on mora da objasni čija je krivica što danas imamo najniže plate i najniži rast BDP u regionu, on mora jasno da saopšti koliko su sve Vučićeve Vlade, od 2012, zadužile Srbiju. Vujović je predugo ćutao, ali danas ima šansu da progovori i da ostane zapamćen kao jedini Vučićev ministar koji je građanima rekao istinu“, zaključuje Aleksić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track