EVO KAKO LUDUJU! POLITIČARI ZBRISALI IZ GRADA: Nataša pod vodopadom, Rističević kvasi koke!
Foto: Privatna Arhiva

LADE SE

EVO KAKO LUDUJU! POLITIČARI ZBRISALI IZ GRADA: Nataša pod vodopadom, Rističević kvasi koke!

Politika -

Ima se... Poslanici se hvališu po društvenim mrežama kako su poduži raspust iskoristili za plandovanje i brčkanje

Nakon što je Srbiju zahvatio još jedan talas vrućina, srpski političari brže-bolje spakovali su svoje kofere i šmugnuli na hlađenje.

foto: Privatna Arhiva

Tako je lider LDP Čedomir Jovanović s porodicom spas od vreline našao na moru, poslanica SRS Nataša Jovanović otišla je do vodopada Lisine, dok je lider Nove stranke Zoran Živković s karikaturistom Dušanom Petričićem uživao na Crnogorskom primorju.

foto: Privatna Arhiva

Ni ovog leta, kao ni svakog prethodnog, lider LDP nije propustio brčkanje na moru, pa je tako ovih dana društvene mreže preplavio fotkama sa suprugom i porodicom s plaže.

foto: Privatna Arhiva

Poslanik SNS Srbislav Filipović pohvalio se da uživa u Budvi obilazeći Stari grad, dok je njegov kolega Marijan Rističević ostao na svom imanju u Novim Karlovcima gde je kvasio kokoške u plastičnim kantama.

foto: Privatna Arhiva

Poslanici DS Balša Božović i Maja Videnović uputili su se ka Grčkoj, odnosno Španiji, dok su njihove kolege iz SPS Dejan Radenković i Stefana Miladinović uživali u susednim državama. Radenković je obišao Albaniju, gde je zabeležio urnebesnu fotografiju - VIP toalet, dok je Miladinovićeva uživala u Trebinju. I poslanik SVM Balint Pastor imao je u Mađarskoj aktivan odmor s porodicom, dok se lider pokreta Dveri Boško Obradović veselio uz trubače u Guči.

foto: Privatna Arhiva

Kurir / Sanja Đurić

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track