IVICA NA IVICI SKANDALA! Dačić pred svima muvao Brnabićkinu devojku!
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

Šmekao premijerkinu izabranicu

IVICA NA IVICI SKANDALA! Dačić pred svima muvao Brnabićkinu devojku!

Politika -

Očijukanje „Šteta da tako dobra riba ne voli muškarce“, bupnuo je prvi potpredsednik Vlade pred Brnabićkinom partnerkom na jednoj svečanoj večeri

Da prvi potpredsednik Vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić voli da baci oko na lepu i atraktivnu ženu, nije nepoznato javnosti. Međutim, čini se da je Dačić poslednjeg puta otišao korak dalje, što bi se reklo, do ivice skandala, jer je na jednoj svečanosti krenuo da šmeka ni manje ni više nego partnerku aktuelne premijerke Ane Brnabić, saznaje Kurir!

foto: Filip Plavčić

- Iako je od ekskluzivne večere u zgradi Geozavoda - koju je za ministre i njihove partnere organizovao Aleksandar Vučić još dok je bio na mestu premijera - prošlo nekoliko meseci, i dalje se prepričava ovaj Dačićev potez. On je tada u svom stilu krenuo da se nabacuje Brnabićkinoj partnerki, koja je vrlo lepa, atraktivna i uspešna žena. To je bilo okupljanje na koje su svi ministri poveli svoje pratilje, pa je tako i tadašnja ministarka državne uprave povela svoj „plus jedan“. Dačić nije mogao da odoli a da joj ne uputi lepu reč, ali i vragolast pogled. Čak se i našalio: „Šteta da tako dobra riba ne voli muškarce“ - prepričava sagovornik Kurira koji je prisustvovao ovom druženju.

foto: Dragana Udovičić

Prema rečima onih koji su bili na svečanom okupljanju, partnerka novoizabrane premijerke ostavila je utisak i na ostale, a među gostima se šuškalo da je reč o vrlo uspešnoj doktorki, koja je već duži period u emotivnoj vezi sa Brnabićevom.

- Dačiću Ana nije zamerila, a ni ostali, jer su to shvatili kao vid šale. Prosto, to je u njegovom maniru - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Dačić te večeri bio učtiv, ali i raspoložen za flertovanje.

foto: Zorana Jevtić

Do zaključenja broja Dačić nije odgovorio na pitanja Kurira o njegovom nabacivanju partnerki premijerke Ane Brnabić.

foto: Profimedia

Šmeker svetskog glasa Slab na Keti, Zaharovu, Mogerinijevu..

Zbog svog neposrednog stava i ponašanja, Dačić je i u diplomatskim krugovima poznat kao političar koji je miljenik dama. On je svojim šmekerskim potezima posebno očarao bivšu visoku predstavnicu EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton, koju je odmila zvao Keti, a njegovom šarmu nije odolela ni Marija Zaharova, direktorka sektora za informisanje pri ruskom ministarstvu spoljnih poslova. Među „miljenicama“ su mi Hilari Klinton, koju je takođe „smekšao“, ali i visoka predstavnica EU Federika Mogerini.

foto: Fonet
foto: Kurir

Sanja Đurić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Prvi čovek BIA krši zakon! Pogledajte gde je Gašić bio u subotu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track