MEGA ŠLIHTARA NE PRESTAJE Vulin ne odustaje od Vučićevih slika: Niko nije rekao Skatu i Čepurinu da su poltroni
Foto: Aleksandar Jovanović

Ovakvu ulizicu Srbija ne pamti

MEGA ŠLIHTARA NE PRESTAJE Vulin ne odustaje od Vučićevih slika: Niko nije rekao Skatu i Čepurinu da su poltroni

Politika -

Vučić je skroman, ali to ne znači da Srbija treba da bude neuređena država, rekao je danas ministar Aleksandar Vulin u odgovor na pitanje novinara kako vidi izjavu predsednika Srbije da ne želi da se njegove fotografije postavljaju u objekte Vojske Srbije.

"Predsednik Aleksandar Vučić ne želi da se postavljanje njegovih fotografija u institucijama koristi kao napad na Srbiju i zato odbija tu inicijativu, iako je ona u skladu sa zakonom, izjavio je ministar.

Kritičari tog njegovom predloga, kaže, nisu nikada rekli, "kada čekaju satima na prijeme u strane ambasade, da su oni poltroni i šlihtare zato što u prostorijama drže slike svojih predsednika" "Niko od njih nije rekao američkom ambasadoru Kajlu Skatu da je običan poltron, jer drži Trampove slike, niti Čepurinu, jer drži Putinove", navodi Vulin.

"Moja inicijativa da se fotografije Aleksandra Vučića postavljaju u prostorije Vojske Srbije je u skladu sa zakonom i procedurama i podržale su je sve uprave Vojske i Generalštaba", rekao je ministar odbrane i dodao da Vojska razume potrebu da se institucionalno uredi pozicija vrhovnog komandanta.

"Ne postoji nijedna ozbiljna vojska u svetu koja nema u svojoj prostoriji slike vrhovnog komandanta", ističe on za kraj.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Vulin tera Srbe u rat u Siriji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track