(VIDEO) OŽENIO SE AMIR BISLIMI: Kristina Grujin rekla "da" u manastiru Velika Remeta na Fruškoj Gori
Foto: Kurir

svečano sa 400 zvanica

(VIDEO) OŽENIO SE AMIR BISLIMI: Kristina Grujin rekla "da" u manastiru Velika Remeta na Fruškoj Gori

Politika -

Novosadski biznismen i bivši funkcioner DS-a Amir Bislimi, oženio se danas u 14 časova, u manastiru Velika Remeta sa pevačicom Kristinom Grujin.

Veselje je upriličeno za 400 zvanica, a među gostima su se našli brojni političari, između ostalih Bojan Pajtić, Dušan Elezović i mnogi drugi.

foto: Kurir

Za dobru atmosferu bili su zaduženi Vesna Zmijanac i Halid Bešlić.

foto: Kurir, Kurir
foto: Kurir

Za organizaciju celog venčanja, kao i skupucene haljine koje je ponela mlada bio je zadužen kreator Mladen Milivojević Baron.

foto: Kurir

Podsetimo, Bislimi je ženidbu praktično najavio još krajem maja na društvenoj mreži Tviter, gde je objavio fotografije na kojima je sa svojom izabranicom uz komentare „Život moj“ i „Svadba, svadba“.

foto: Kurir, Kurir

Pošto su pojedini pratioci pomislili da se oženio, Bislimi je objasnio da je na svadbi prijatelja, kome je kumovao, ali je tu priliku iskoristio da najavi da uskoro i sam ulazi u bračne vode.

- Već je zakazana moja, ove godine - napisao je bivši demokrata.

Bislimijeva izabranica Kristina Grujin je njegova sugrađanka iz Novog Sada. Javnosti se predstavila 2013. kada je promovisala pesmu „Disko“, koju je komponovao Marko Kon, a za koju je tekst napisao Ognjen Amidžić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track