PROTEST Boško Obradović: Ukinite frekvenciju televiziji Pink
Foto: Fonet Nenad Đorđević

Zahtev Dveri zbog obračuna s protivnicima

PROTEST Boško Obradović: Ukinite frekvenciju televiziji Pink

Politika -

Predsednik Dveri Boško Obradović je izjavio da televizija promoviše rijaliti programe kojima se poništavaju kulturne, moralne i ostale vrednosti

Predstavnici Srpskog pokreta Dveri s njihovim predsednikom Boškom Obradovićem na čelu juče su održali protest ispred televizije Pink.

Oni su zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da ukine nacionalnu frekvenciju tom mediju jer, kako su naveli, njen vlasnik „zloupotrebljava“ frekvenciju za obračune s političkim neistomišljenicima.

Predsednik Dveri Boško Obradović je izjavio da televizija promoviše rijaliti programe kojima se poništavaju kulturne, moralne i ostale vrednosti.

Poslanici Dveri dočekani su ispred zgrade Pinka koncertom sa improvizovanog ozvučenja, na čemu se lider tog pokreta ironično zahvalio, navodeći da je to „sigurno slavlje zbog ulaska Srpske liste u kosovsku vladu s ratnim zločincem Ramušom Haradinajem“.

Predsednik Dveri je najavio da će protest Dveri i Zdrave Srbije, sa koga će biti upućen zahtev za slobodu medija u Srbiji, početi u subotu, 16. septembra, u 14 časova ispred zgrade ove televizije, a da će biti nastavljen šetnjom do Vlade Srbije i zgrade RTS.

Željko Mitrović reagovao je otvorenim pismom na navode Boška Obradovića.

E. K./foto: Fonet Nenad Đorđević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! EKSKLUZIVNO! Evo kako su Arkanove ubice pobegle iz Srbije, posle atentata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track