BOŠKO OBRADOVIĆ: Čedomir Jovanović dobio zadatak da brani Pink od zle opozicije
Foto: Marina Lopičić

UCENJEN DA SLUŽI REŽIMU

BOŠKO OBRADOVIĆ: Čedomir Jovanović dobio zadatak da brani Pink od zle opozicije

Politika -

BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović "dobio zadatak da brani Vučićev Pink od napada zle opozicije".

Jovanović je ranije danas ocenio da je neprihvatljiv protest koji će pokret Dveri organizovati ispred zgrade televizije Pink, jer "predstavlja poziv na gušenje medijske slobode".

"Ako hoćeš ozbiljno da se baviš politikom govori o njenoj suštitni, ako hoćeš da se boriš protiv (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića nemoj da napadaš Zadrugu na TV Pinku ili Parove na TV Hepiju. To je izraz slabosti i to je ispod svakog nivoa", rekao je Jovanović.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Odgovarajući na to, Obradović je u saopštenju naveo da lider LDP, "ucenjen kriminalnom prošlošću i poslovnim kombinacijama koje su propale, danas najvernije služi Vučićevom režimu, iako je konkurencija oličena u Ivici Dačiću i Vojislavu Šešelju vrlo žestoka".

"Kako Šešelj ulazi u Mitrovićevu Zadrugu, to je najbolji dokaz da je i Šešelj, uz Čedu Jovanovića i Ivicu Dačića, najdraži učesnik Vučićevih rijaliti programa. Konačno su i Šešelj i Čeda postali prijatelji, jer Vučićevi prijatelji su i njihovi prijatelji", ocenio je predsednik Dveri.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Strašno! Teroristički napad u Londonu! Goreli ljudi u metrou!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track