ĐORĐE VUKADINOVIĆ:  Opozicija na beogradskim izborima da nastupi u što širem frontu
Foto: Stefan Jokić

da pokažu razum i odgovornost

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Opozicija na beogradskim izborima da nastupi u što širem frontu

Politika -

BEOGRAD - Đorđe Vukadinović iz poslaničke grupe Nova Srbija-Pokret za spas Srbije ocenio je danas da bi opozicija na beogradskim izborima trebalo da nastupi u što širem frontu zanemarujući ideološke razlike.

"Zalažem se za što širi i zajednički nastup i sa ovog mesta pozivam kolege iz prave opozicije da pokažu i razum i političku odgovornost i da se potrude da na te izbore kad god bili izadju zajedno, odnosno u što širem fontu", rekao je Vukadinović novinarima u Skupštini Srbije.

On je ocenio da izbori za Beograd nisu prilika za "sučeljavanje velikih ideoloških priča", već se odnose na gradske teme, te nema nikakvog razloga da taj front ne bude što širi.

foto: Fonet Nenad Đorđević

"Nema razloga da u njemu ne bude mesta i za Dveri i DS i sve ostale opcije", dodao je Vukadinović.

On je naveo i da je potrebno da kandidat za gradonačelnika bude neko ko se već bavio tim pitanjima ili "ima iskustva i potencijala" da se time bavi, a takvih ima u opoziciji i o tome se može postići konsenzus, Vukadinović.

Povodom stava lidera Dveri Boška Obradovića da bi opozicija trebalo da bojkotuju izbore, Vukadinović je kazao da Pokret za spas Srbije "neće bežati" od toga, ako odluka opozicije bude zajednička.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Svekrva ubijene pevačice zapretila ukućanima: Ako progovorim gotovi ste!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track