Najnovije vesti

PUKLA LJUBAV ZBOG POLITIKE: Mia rekla zbogom Balši pred svadbu i to različitih političkih stavova?!
Foto: Damir Dervišagić

Raskinuta dugogodišnja veza zbog različitih mišljenja

PUKLA LJUBAV ZBOG POLITIKE: Mia rekla zbogom Balši pred svadbu i to različitih političkih stavova?!

Politika

BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović nedavno je raskinuo dugogodišnju vezu sa devojkom Miom Zečević, sa kojom je planirao da uskoro stane pred oltar.

 

Prema rečima našeg izvora bliskog demokratama, Balša i Mia su nakon mnogo godina zajedničkog života morali da krenu svako na svoju stranu zbog nepomirljivih razlika u političkim stavovima!

foto: Filip Plavčić

- Razilazili su se i mirili jedno vreme, a onda je Mia nedavno odlučila da sve preseče i definitivno prekine svaki kontakt s Balšom. Dok su svi u njihovom okruženju samo čekali da im par saopšti datum venčanja, njih dvoje su bili sve udaljeniji jedno od drugog i mišljenja su im se sve više razmimoilazila. Ona ima drastično drugačije političke stavove i uverenja od onih koje u Skupštini propagira Balša i zbog toga su se baš često raspravljali - kaže izvor lista.

 

Poslanik demokrata potvrdio je da on i Mia, koja je inače ćerka bivšeg predsednika FK Partizan Žarka Zečevića, više nisu zajedno, ali nije želeo da govori o razlozima zbog kojih su se rastali.

 

- Nikada ne komentarišem svoj privatni život - rekao je Božović za list. Ipak, naš izvor blizak ovom demokrati otkrio nam je da je Božović preboleo Miu i da je spreman za novu ljubav.

foto: Marina Lopičić

- Shvatio je da je bolje što se tako završilo, sada uživa u slobodi, ali svakako da bi voleo da pronađe srodnu dušu, devojku sa kojom bi se dobro slagao i koja bi imala slične poglede na život i svet kao on. Tako da, devojke, Balša je opet na tržištu, navalite - uz osmeh poručuje naš sagovornik.

 

Podsećanja radi, mediji su pisali da su se Balša i Mia verili početkom 2015. godine, a da su venčanje planirali za početak 2017. Takođe, pisalo se da je Balša sa svojom devojkom zimovao na Maldivima. Oni su u januaru prošle godine deset dana bili u jednom od najskupljih hotela na Maldivima, u kojem noćenje u dvokrevetnoj sobi sa doručkom košta više od 1.000 evra.

foto: Nebojša Mandić

Inače, mediji su Miu više puta proglašavali najpoželjijom udavačom, budući da je ćerka Žarka Zečevića, jednog od najmoćnijih Srba, da je završila međunarodnu ekonomiju i menadžment na Univerzitetu Bokoni u Milanu i da već ima sopstveni biznis.

 

Posvetio se vajanju

 

Izvor lista otkriva da Božović nakon raskida sa devojkom sada ima više vremena da se posveti svom hobiju - učenju starog zanata grnčarstva i da svaki slobodan trenutak koristi da ode u atelje, gde mesi glinu i pravi ćupove, tanjire, činije i druge predmete.

 

(Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić/Arhivska fotografija) 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...