(VIDEO) ŽESTOK OKRŠAJ USRED RASPRAVE O BUDŽETU, OVAKVU DREKU JOŠ NISTE ČULI Poslanica SNS urlala iz sveg glasa: Sram vas bilo, mi nismo lopovi!
Foto: Printscreen

Vlast i opozicija o svemu osim o amandmanima

(VIDEO) ŽESTOK OKRŠAJ USRED RASPRAVE O BUDŽETU, OVAKVU DREKU JOŠ NISTE ČULI Poslanica SNS urlala iz sveg glasa: Sram vas bilo, mi nismo lopovi!

Politika -

BEOGRAD - Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu, a iako su na dnevnom redu su amandmani na predloženi budžet za 2018. godinu, poslanici raspravljaju o svemu sem o temi.

foto: Marina Lopičić

Tako je i današnja sednica protekla u žestokoj razmeni uvreda između vladajuće koalicije i opozicije.

AMANDMANIMA NIGDE KRAJA, VREMENA SVE MANJE Šešelj žestoko otvorio sednicu o budžetu: Da se ovo desilo našim precima, vlast i opozicija bi se jurili motkama po ulici!

U jednom trenutku poslanica SNS Dragana Barišić izgubila je kontrolu, pa je naglo povisila ton.

foto: Printscreen

Barišićeva se nadovezala na izlaganje poslanika SDS Marka Đurišića u kojem je vladajuću većinu okarakterisao kao "lopovsku" i, uvređena njegovim tvrdnjama, vikala: "Sram vas bilo, ja nisam lopov, moje kolege nisu lopovi! Vi podnosite amandmane da se Deda Mrazu omogući da se spušta niz dimnjak u skupštinu! Sram vas bilo!"

foto: Printscreen RTS

Kako je izgledao verbalni okršaj pogledajte u videu:

Međutim, ni tu nije bio kraj, a kratko izlaganje drugih poslanika o amandmanima nije bilo dovoljno da se poslanica Barišić smiri, pa je ubrzo usledio novi sukob, ovoga puta sa poslanikom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novi incident u Skupštini Srbije! Pogledajte kako je Obradović gađao Martinovića mišem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja