SNS: Sve je nameštaljka DS, molimo građane da odmah prijave fizičke napade
Foto: Printscreen YT

U toku lokalni izbori u 5 opština

SNS: Sve je nameštaljka DS, molimo građane da odmah prijave fizičke napade

Politika -

Srpska napredna stranka saopštila je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

foto: Dragan Kadić

"Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS uznemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS-a napali su građane psujući ih", ističe se u saopštenju.

LOKALNI IZBORI IZAZVALI VELIKU BURU: Počelo glasanje u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu

Kako se dodaje, ni to im nije bilo dovoljno nego je izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i, kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a, bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

foto: Beta

Srpska napredna stranka ističe da sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje nad građanima kako bi ih sprečili da glasaju po svojoj volji, i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

PRVI INCIDENTI ODMAH PO OTVARANJU BIRALIŠTA U PEĆINCIMA: Nepoznati mladići napali demokratu Igora Salaka i oteli mu mobilni

"Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada", piše u saopštenju SNS.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA U PEĆINCIMA Dvojica nasrnula na demokratu i bacila mu telefon: SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track