SNS: Neuspeh opozicije da pošalje ružnu sliku Srbije u svet
Foto: Aleksandar Jovanović

Saopštenje naprednjaka

SNS: Neuspeh opozicije da pošalje ružnu sliku Srbije u svet

Politika -

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da predstavnicima cele opozicije, "ni sve tajkunske pare, laži, cirkuske predstave, obmane i uvrede", nisu pomogle da pošalju ružnu sliku Srbije u svet.

"Građani Beograda i Srbije poslali su im jasnu i direktnu poruku - da ne žele nikada više da stanu uz lopove i lažove, predstavnike lopovsko-tajkunske koalicije, koji su godinama uništavali našu državu i činili sve da unište budućnost naše dece", ističe se u saopštenju.

Kako navode iz SNS, šta narod misli o Djilasu, Šapiću, Jeremiću, Jankoviću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovom šefu Miškoviću, dovoljno govori činjenica da večeras nisu uspeli da okupe ni 580 svojih članova i da je Siniša Mali imao više ljudi na tribini u Vreocima nego sva opozicija na večerašnjem protestu.

"Za razliku od svih njih, Srpska napredna stranka je uvek radila u korist građana i nastaviće da se svakodnevno bori za njihov bolji život i veći standard, za razvoj i napredak, jer volimo Beograd i celu Srbiju", piše u saopštenju.

(Kurir.rs / Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNO! Ministar Stefanović kreće u obračun sa dilerima iz školskih dvorišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja