ZLOČINAC HARADINAJ PRETI SRBIMA: Videli ste šta se desi kad nema dogovora
Foto: Profimedia

Sramno

ZLOČINAC HARADINAJ PRETI SRBIMA: Videli ste šta se desi kad nema dogovora

Politika -

Govoreći o dijalogu s Beogradom, on je kazao da je u interesu Prištine da se on nastavi, kao i da prištinski tim, koji predvodi Avni Arifi, ima profesionalce spremne za nastavak

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da se nada da će Srpska lista razmisliti o izlasku iz njegove vlade, jer „jednostrane mere i obustava saradnje nisu dobra stvar“.

- To je ishitrena i štetna najava, videli ste šta se juče desilo kad nema komunikacije. Bolje je da se svi vratimo za sto i da idemo napred. Uveren sam da ćemo naći zajednički jezik, a ne da delujemo jednostrano... Pre nekoliko dana sam rekao da se nisam bavio ZSO, imao sam bitnije stvari, imali smo dosta problema, i ja još nisam upućen - rekao je Haradinaj nakon sastanka Saveta za bezbednost.

Govoreći o dijalogu s Beogradom, on je kazao da je u interesu Prištine da se on nastavi, kao i da prištinski tim, koji predvodi Avni Arifi, ima profesionalce spremne za nastavak.

Haradinaj je rekao da posle izlaska Srpske liste nema nameru da podnese ostavku:

- Nastavićemo ozbiljan rad. Nismo razmišljali o izborima, došao sam s punom podrškom parlamentarnih grupa, vlada neće pasti.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track