INCIDENT U LASTINOM BUSU: Vozač stao na sred Ibarske kod Rušnja zbog svađe sa putnikom
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

svađa

INCIDENT U LASTINOM BUSU: Vozač stao na sred Ibarske kod Rušnja zbog svađe sa putnikom

Beograd -

Nervoza i užurban život sve češće izazivaju sukobe u gradskom prevozu. Ponekad dolazi i do fizičkog obračuna između putnika, vozača ili kontrolora, a danas se dogodio teži incident u autobusu "Lasta" koji je išao od Banovog Brda ka Rušnju.

- Posvađali su se putnik i vozac kod Rušnja. Putnik je smetao vozaču, nije hteo da se pomeri sa vrata i pošto ga je vozač zamolio, vrata nisu mogla da se zatvore i tu se posvađaju. Pošto su prošli stanicu u Rušnju, a situacija se nije smirila, vozač je rekao: Neću dalje da vozim i stao je nasred Ibarske magistrale kod skretanja za Rušanj. Bila je gužva na prednjim vratima i sva sreća bile su tu neke devojke između njih, pa nije došlo do fizičkog obračuna, ali zamalo da se potuku, navode očevici.

foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Prema njihovim rečima, pale su psovke, a putnik je čak zapretio vozaču da će ga pronaći kad tad.

- Vozač je pozvao policiju i tako smo sedeli u autobusu oko 25 minuta. Došla je policija, a u tom trenutku naišao je drugi autobus za Barajevo pa smo izašli napolje da ga zaustavljamo, jer ko zna kad bi stigli drugačije kući. Sreća pa je taj vozač drugog busa stao i pokupio nas van stanice, rekli su nam putnici.

Policija je ostala sa vozačem i putnikom, a putnici su kući stigli drugim autobusom busom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track