Borko Stefanović: Žao mi je što PSG neće u Savez za Srbiju
Foto: Zorana Jevtić

Predsednik Levice

Borko Stefanović: Žao mi je što PSG neće u Savez za Srbiju

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da mu je žao što je Pokret slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića odlučio da ne ide u Savez za Srbiju.

"Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju. Velika je šteta donekle i za budući Savez", rekao je Stefanović.

U utorak je održan sastanak predstavnika opozcije na kojem su Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović, Janković i Stefanović razgovarali o budućoj saradnji. Predsedništvo PSG saopštilo je kasno sinoć da je jednoglasno zaključilo da nije prihvatljiv Đilasov predlog za stvaranje "Saveza za Srbiju".

Stefanović je kazao da se nada da će Savez sa PSG u budućnosti dobro sarađivati. "Levica Srbije biće važan deo Saveza, kao i mnoge druge opozicione stranke, pokreti i pojedinci, jer je to najbolji okvir za buduće pobede", kazao je Stefanović.

PSG je u saopštenju naveo i da je spreman da sarađuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi građana Srbije.

(Kurir.ra/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track