SKUPŠTINA SRBIJE: Ne postoji snimak Šešelja sa zastavom, to je mrtav ugao!
Foto: Filip Plavčić

NIJE ZABELEŽNO

SKUPŠTINA SRBIJE: Ne postoji snimak Šešelja sa zastavom, to je mrtav ugao!

Politika -

Skupština Srbije saopštila je da ne postoji snimak incidenta u kojem je lider radikala Vojislav Šešelj navodno pocepao i izgazio zastavu Hrvatske.

N1 televizija poslala je u sredu Skupštini Srbije molbu da nam, zbog činjenice da niko nije video incident u kojem lider radikala Vojislav Šešelj gazi hrvatsku zastavu u Narodnoj skupštini Srbije, pošalju snimak nadzorne kamere na kojoj se vidi taj trenutak.

Iz Skupštine su nam odgovorili da ne postoji snimak navedenog incidenta. "Video nadzor tog dela Narodne skupštine Republike Srbije ne pokriva mesto gde su bile postavljene zastave, jer se nalazi u mrtvom uglu u odnosu na postavljene kamere", navodi iz Narodne skupštine.

Šešelj je danas negirao da su radikali izmislili ceo incident, precizirajući da se navodno gaženje zastave desilo na na ulazu, ispred Doma narodne Skupštine.

Pitanje zašto niko nije video gaženje zastave koje se spominje u saopštenju SRS-a, naša koleginica iz Zagreba Katarina Brečić jutros je pitala i poslanicu demokrata u Aleksandru Jerkov.

"Svi naši novinari saznali su za to takođe iz sapštenja. Skupština je pokrivena kamerama, i prostor u kojem se to navodno dogodio ima kameru, a snimke predsednica Skupštine krije", kazala je Jerkov.

(Kurir.rs/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track