DAČIĆ I KISLJAK: Bilateralni odnosi Srbije i Rusije na izuzetno visokom nivou
Foto: Beta/Ministarstvo spoljnih poslova/Ognjen Stevanović

SUSRET U BEOGRADU

DAČIĆ I KISLJAK: Bilateralni odnosi Srbije i Rusije na izuzetno visokom nivou

Politika -

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i zamenik predsednika Komiteta za medjunarodne poslove Saveta Skupštine Rusije Sergej Kisljak ocenili su danas da su bilateralni odnosi Srbije i Rusije na izuzetno visokom nivou, naročito kada je reč o intenzitetu političkog dijaloga, kao i da ih karakteriše ne samo bliskost dva naroda, već i uzajamna podrška i razumevanje.

U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova navodi se da je ministar Dačić rekao da Srbija ima veliku čast i zadovoljstvo što je bila predstavljena na najvišem nivou, učešćem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom predvodio Marš besmrtnog puka, te su zajedno položili vence na Grobu neznanog junaka.

Dačić je kazao da je taj dan veoma važan za istoriju naših naroda, kao i za sećanje na sve ruske i srpske junake koji su dali svoje živote i doprinos borbi za slobodu i protiv fašizma.

Sergej Kisljak u Beogradu boravi radi učešća na Medjunarodnoj parlamentarnoj konferenciji "Kroz ideju Evropske unije ka miru i razvoju".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track