Najnovije vesti

SRDAČAN ODGOVOR NA ROĐENDANSKU ČESTITKU Kineski predsednik poslao Vučiću pismo: Dirnut sam vašim iskrenim i prijateljskim rečima...
Foto: AP

Bliska komunikacija u cilju razvoja međudržavnih odnosa

SRDAČAN ODGOVOR NA ROĐENDANSKU ČESTITKU Kineski predsednik poslao Vučiću pismo: Dirnut sam vašim iskrenim i prijateljskim rečima...

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je pismo predsednika Kine Sija Đinpinga koji mu je zahvalio na rođendanskim čestitkama i izrazio želju za unapređenje kinesko-srpskog prijateljstva, saopšteno je danas iz Vučičevog kabineta.

 

foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Kineski predsednik u pismu je naveo da je "dirnut" Vučićevim "iskrenim i prijateljskim rečima, kao i entuzijazmom za razvoj kinesko-srpskih odnosa" i dodao da se "sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije produbljuje iz dana u dan".

 

 

"Pridajem veliku pažnju razvoju odnosa Kine i Srbije i želim da održavam blisku komunikaciju sa Vama u cilju unapređenja kinesko-srpskog prijateljstva na još viši nivo, a samim tim većeg napretka i blagostanja naših dveju zemalja i naša dva naroda", navodi se u pismu.

 

foto: AP

 

Kineski predsednik je Vučiću poželeo "dobrodošlicu na Letnji Davos ovog septembra u Kini", kao i "veliki uspeh u radu i dobro zdravlje", dodaje se u saopštenju.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: AP)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...