PALMA O ALBANSKOJ DEKLARACIJI: Neće proći ucene! Balkan je stabilan zahvaljujući Srbiji
Foto: Kurir

Predsednik JS o potezima Albanaca

PALMA O ALBANSKOJ DEKLARACIJI: Neće proći ucene! Balkan je stabilan zahvaljujući Srbiji

Politika -

Autor Deklaracije koju su juče usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima, navodi Marković

Autor Deklaracije koju su juče usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima. Nije slučajno što je ova ratnohuškačka Deklaracija doneta par dana pre dijaloga u Briselu i predstavlja pokušaj ucene Srbije, ali treba svima da bude jasno da srpsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem ni do sada nije reagovalo na ucene, a neće ni ubuduće - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

On dodaje da rukovodstvo Srbije vodi stabilnu i miroljubivu politiku i "autoru te Deklaracije treba da bude jasno da je Balkan stabilan zahvaljujući rukovodstvu Srbije i da nije toga imali bi ratna žarišta na više mesta u ovom delu Evrope". - Pozivam autora takozvane Deklaracije Albanaca sa juga Srbije da kaže kosovskim Albancima da ispune ono što su potpisali, a to je pre svega Zajednica srpskih opština i da prestanu da napadaju Srbe na Kosovu i Metohiji - rekao je Marković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track