BRANISLAV MALOVIĆ OSUDIO TVIT VUKA JEREMIĆA: Srbija kakvu oni žele nije poželjna ni za koga
Foto: Aleksandar Jovanović

SAOPŠTENJE

BRANISLAV MALOVIĆ OSUDIO TVIT VUKA JEREMIĆA: Srbija kakvu oni žele nije poželjna ni za koga

Politika -

BEOGRAD - Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Branislav Malović najoštrije je osudio najnovije "salve primitivnih uvreda upućenih predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić od strane lidera Saveza za silovanje i vešanje, Vuka Jeremića", saopštila je vladajuća stranka.

"Iako su građanima Srbije odavno poznata kriminalna dela tog fašističkog saveza, njihove izjave iznova i svaki put izazovu gnušanje svih pristojnih i čestitih građana.

Slušajući sve ono što izgovoraju ovi besramnici, građani Srbije mogu lako da zamisle kako bi izgledao život u Srbiji pod vlašću ovog tajkunsko-lopovskog saveza", rekao je Malović.

foto: Tanjug/Rade Prelić

On je istakao da bi oni koji bi "preživeli vešanje i silovanje bili bi predmet konstantnih uvreda moralnih patuljaka poput Vuka Jeremića i ostalih samoproklamovanih lidera ovog političkog otpada".

"Srbija kakvu oni žele nije poželjna ni za koga ko misli dobro našim majkama, sestrama, deci i državi i zato ove političke ništarije i jesu u pristojnoj, modernoj i uglednoj Srbiji kakva je danas, na radost naroda, na nivou statističke greške", rekao je Malović.

Jeremić je na svom Tviter nalogu napisao: "Na pitanje o značaju prisajedinjenja Vojvodine Srbiji (posle prvog svetskog rata) 'premijerka' Ana Brnabić je rekla da uvek kada se govori o tom datumu treba napomenuti da Srbija ima dobru saradnju s Mađarskom?! Neobrazovana, od morala i dostojanstva operisana karikatura".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track