OBRADOVIĆ: Obavljaš prljave poslove za režim JUGOVIĆ: Postao si Đilasova sluškinja
Foto: Filip Plavčić

Rođaci se pokačili u političkoj borbi

OBRADOVIĆ: Obavljaš prljave poslove za režim JUGOVIĆ: Postao si Đilasova sluškinja

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je da je Bratislav Jugović, bivši potpredsednik Pokreta socijalista, čovek koji služi za prljave poslove vladajućeg režima. Ova dva Čačanina, iako su u rodbinskim vezama, ne štede arsenal uvreda u političkoj borbi.

- Uvek kada treba napasti ili oblatiti nekog iz opozicije, on je tu prvi - rekao je Obradović, odgovarajući na Jugovićeve optužbe iznete u Kuriru da je Milan Radičević, jedan od kandidata za nosioca liste Saveza za Srbiju na izborima u Dragačevu, navodno od njega tražio novac da bi prešao u SNS.

- Da li taj prljavi posao radi honorarno ili iz hobija i razonode, zaista ne znam, ali činjenica je da nepogrešivo gađa svakog od lidera opozicije koji smetaju aktuelnoj vlasti. Iz toga mogu da zaključim da mu je to zadatak, s obzirom na to da ne vidim da se na neki drugi način bavi politikom i da je prisutan u političkom životu Srbije - zaključuje Obradović.

Bivši potpredsednik PS Bratislav Jugović tvrdi da je njegov najprljaviji posao to što je Obradoviću "besplatno davao lekcije o političkoj borbi".

foto: Printscreen

- Želeo sam da stvorim patriotu na političkoj sceni, a na kraju sam stvorio gubitnika i sluškinju Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Biti u savezu s tajkunom Đilasom i s razmaženim Vukom Jeremićem nije samo gubitak za Boška Obradovića već i za sve građane koji su verovali da su Dveri nešto novo na političkoj sceni. Obradovića sam učio da bude domaćin, a on je postao sluga ljudima protiv kojih se ljuto borio - uzvraća Jugović.

E. K./ Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track