PORUČILI MU DA JE JEDNIM TVITOM UNIŠTIO KARIJERU! Tviteraši napali Šapića zbog izjave o političarima koji nemaju decu! Većina ga žestoko osudila: Nisko i okrutno! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

izazvao buru

PORUČILI MU DA JE JEDNIM TVITOM UNIŠTIO KARIJERU! Tviteraši napali Šapića zbog izjave o političarima koji nemaju decu! Većina ga žestoko osudila: Nisko i okrutno! (FOTO)

Politika -

Tvit Aleksandra Šapića, o političarima bez dece, uzburkao je javnost na društvenim mrežama.

Naime, predsednik novobeogradske opštine podelio je na svom profilu fotografije premijera širom sveta, među kojima su i Angela Merkel i francuski predsednik Makron, na kojima piše "nemaju decu", uz komentar:

- Ne bih se nikada sa njima menjao. Više meni vrede moji sinovi nego sve njihove funkcije zajedno.

Iako su pojedini ovo okarakterisali kao nespretan način da pokaže svoj ponos zbog potomstva koje ima, većina je pak osudila ovakav način "žigosanja" ljudi koji se nisu ostvarili kao roditelji.

Zato su usledili negativni komentari:

foto: Twitter printscreen

- Da li bi tako i za druge funkcije targetirali ljude koji nemaju decu? Ne znate razloge. Nisko i okrutno - napisao je jedan od tviteraša.

- Ja sam zgrožen šta ti pišeš. Ovo je užasno - pisali su mu.

- Možda nismo svi u mogućnosti da imamo decu. Diskvalifikovati ljude po sistemu nemaju decu je jako loše - napisala mu je Beba Balašević, a podelila je i članak u kom je ispovest Tereze Mej, britanske premijerke, o borbi koju je vodila da ostane u drugom stanju.

- To su najintimniji detalji jedne osobe ili para i nikako ih ne bi trebalo mešati sa politikom. Razlozi za isto su različiti i nad njima ne bi trebalo likovati - napisao je neko.

Ipak, bilo je i onih koji su branili Šapića:

- Lepo si rekao!

- Kad bi znali koliko ovde ima istine!

Šta vi kažete?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja