DARKO GLIŠIĆ (SNS): Dragačevci su pokazali kome veruju i svojim glasovima kaznili su opoziciju
Foto: T.S.

lOKALNI IZBORI

DARKO GLIŠIĆ (SNS): Dragačevci su pokazali kome veruju i svojim glasovima kaznili su opoziciju

Politika -

Ponosan sam jer niko nije mogao ni da izmisli neku optužbu za SNS, rekao je Glišić

Lučani – Na izborima u Lučanima nijedan incident nije izazvao niko iz Srspke napredne stranke, a lica koja su privođena prijavljena su da su pored naših aktivista napadali i birače i građane”, rekao je za Darko Glišić, predsednik IO SNS i dodao da je meštanin Kotraže koji nije član nijedne stranke prijavio opozicionare policiji zbog, kako je rekao, bahatog ponašanja.

“Ponosan sam jer niko nije mogao ni da izmisli neku optužbu za SNS. Članovi Saveza Srbiju optužili su nas prvo da se po Dragačevu nalauze kola sa registraskim oznbaka drugih gradova, a kasnije da su u pitanju automobili bez tablica.

Čak ni us vojim lažima nisu mogli da ostanu dosledni, a činjenica je da su oni došli u Dragačevo da prave probleme i nerede, jer ne znam kog posla je u Kotraži imao Borko Puškić, Odbornik Dveri iz Prijepolja ili Nebojša Zelenović koji je došao iz Šapca”, izjavio je Glišić.

On ističe da je narod na izborima pokazao kome veruje.

“Kad osvojite preko sedam hiljada glasova od ukupno 11 hiljada birača to jasno govori koliko poverenje smo zaslužili kod građana. Volja naroda je do kraja ponizila Savez za Srbiju i kaznila njihovo ponašanje.

Ponosan sam na naše ljude koji su sve izdržali, a opoziciji želim srećan rad i da nastave tako kako su krenuli, jer očigledno je da će njihova borba za cnjenzus na sledećim izborima biti grčevita”, rekao je Glišić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track