NEMANJA MANJAK (SNS): Bezumno ponašanje čelnika Saveza za Srbiju
Foto: Printscreen YT

NEMANJA MANJAK (SNS): Bezumno ponašanje čelnika Saveza za Srbiju

Politika -

Zbog teške i kompleksne situacije u kojoj se Srbija nalazi poslednjih meseci potrebni su nam mir i stabilnost, naveo je u saopštenju

Bezumno i nasilničko ponašanje čelnika Saveza za Srbiju (SZS) u Lučanima, Đilasa, Obradovića, Jeremića i njima sličnih, koji su po ko zna koji put pokazali da je njihov program nasilje i teror je za svaku osudu, naveo je u saopštenju Nemanja Manjak, član gradskog odbora SNS iz Beograda.

"Zbog teške i kompleksne situacije u kojoj se Srbija nalazi poslednjih meseci potrebni su nam mir i stabilnost.

Besprizorna grupa vandala kao i pojedini lideri opozicionog saveza juče su bez ikakvog povoda nasilno upali u policijsku stanicu u Lučanima, a zatim sramno izvređali pripadnike MUP-a, državnu sekretarku Dijanu Hrkalović i ministra Nebojšu Stefanovića, nadajuci se da ce izazvati sukob i nemire.

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu, a želeo bih posebno da istaknem da su samo pribranost i staloženost pripadnika MUP-a sprečili dalju eskalaciju sukoba.

Građani Srbije veoma dobro prepoznaju trud, napore, rad i rezultate Ministarstva unutrasnjih poslova, a ministra Stefanovića kao nekog ko je posle dužeg vremena vratio poverenje građana u policiju, navodi u saopštenju Nemanja Manjak, član gradskog odbora SNS iz Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track