VUČIĆ U DAVOSU O SLOBODI MEDIJA I DRUŠTVENIM MREŽAMA: Činjenice nisu u modi, emocije su nešto što prodajemo, a uvek je lakše prodati negativnu emociju!
Foto: Predsedništvo Srbije

svetski ekonomnski forum

VUČIĆ U DAVOSU O SLOBODI MEDIJA I DRUŠTVENIM MREŽAMA: Činjenice nisu u modi, emocije su nešto što prodajemo, a uvek je lakše prodati negativnu emociju!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.

Vučić je učestvovao na skupu "Sloboda medija u kriznim situacijama".

IZ OBRAĆANJA PREDSEDNIKA VUČIĆA

14.45 - Moramo da menjamo sebe, da osiguramo pozitivno okruženje i ja ću to uraditi. Nijedan lider u svetu neće reći ovakve reči kao ja danas, nego će se braniti. Ja se neću braniti. Danas ljudi po društvenim mrežama dele emocije a ne činjenice. Da pitate ljude u mojoj zemlji da li su zadovoljni ekonomskim napretkom, oni bi i pored svih pokazatelja rekli da osećaju drugačije. Činjenice nisu u modi, danas prodajemo emocije, posebno negativne emocije.

foto: Predsedništvo Srbije

14.20 - Razgovarao sam sa Reporterima bez granica i pozvao ih da dođu u Srbiju. Očekujem da se ovde ponovo vidimo za godinu ili dve i da ću tada moći da govorim o uspehu na polju slobode medija kao što danas govorimo o uspehu na ekonomskom planu.

foto: Predsedništvo Srbije

14.17 - Govoreći o novinaru Milanu Jovanoviću, Vučić je rekao da je njegova garaža zapaljena, i da je cela porodica bila u opasnosti.

"Nisam mogao da verujem da se to desilo u mojoj zmelji. I dalje mislim da je deo tih optužbi lažan. Uhapsili smo čoveka koji je to uradio, i ženu koja mu je pomagala, ali "mastermajnd" nije bio uhapšen. Mislim da znam ko je bio iza toga i očekujem da finaliziramo slučaj za nedelju ili deset dana."

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track