MIHAJLOVIĆEVA O OPOZICIJI: Hteli bi da nas smene, ali se plaše izbora
Foto: Ana Paunković

Potpredsednica Vlade Srbije

MIHAJLOVIĆEVA O OPOZICIJI: Hteli bi da nas smene, ali se plaše izbora

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da opozicija želi da smeni aktuelnu vlast, ali da se plaši izbora zbog čega nalazi "stotine razloga da ne izadje pred sud građana".

Mihajlovićeva je za list kazala da se zalaže za vanredne izbore, jer je prema njenim rečima, najpoštenije da gradjani ocene vlast i opoziciju.

"Ili je njihov cilj da ukinu demokratiju, da zabrane građanima da iskažu svoju volju i da nekakvom revolucijom promene legitimnu vlast", upitala je Mihajlović koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre.

Govoreći o protestima širom Srbije, ona je navela da su to protesti nezadovoljnih građana koje u jednom delu finansira deo opozicionara a da je njima zabranjeno da govore.

Upitana koliko je jaka "opozicija unutar SNS", ona je odgovorila da mnogi ne bi bili srećni kada bi rezultati bili glavno merilo rada.

"Ali provetravanje je dobro za zdravlje: otvorite prozor, uđe svež vazduh, pobijete bacile i lakše dišete", poručila je Mihajlović.

(Kurir.rs/Beta/Politika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja