MINISTAR STEFANOVIĆ O NAPADU U ŽITORAĐI: Predsednik opštine dobio batine
Foto: Marina Lopičić

Ministar unutrašnjih poslova Srbije

MINISTAR STEFANOVIĆ O NAPADU U ŽITORAĐI: Predsednik opštine dobio batine

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović potvrdio je da je predsednik opštine Žitorađa i član SNS Ivan Stanojević dobio batine od tri organizatora protesta "1 od 5 miliona".

"Predsednik opštine dobija batine od tri Đilasova, Jeremićeva i Obradovićeva predstavnika. Oni dolaze u opštinu sa idejom da napadnu predsednika opštine. Prvo ulazi jedan, kada se potukao sa predsednikom opštine i napao ga, onda ulaze još dvojica za njim i oni se uključuju da tuku tog čoveka", kazao je Stefanović za televiziju Prva.

Upitao je gde su granice takvog ponašanja, optuživši lidere Saveza za Srbiju da namerno pokušavaju da inspirišu nasilje na radnom mestu ljudi.

"Tužilac će procenjivati. Ja kažem činjenice - da trojica dolaze, tuku jednog čoveka i sada od čoveka koji je žrtva pokušavaju da stvore krivca", kazao je Stefanović.

Srpska napredna stranka optužila je ranije juče organizatore protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi da su fizički napali predsednika opštine Ivana Stanojevića i zaposlene u toj instituciji, dok je jedan od organizatora protesta u Žitorađi Milan Blagojević izjavio da je pretučen u kancelariji predsednika opštine.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja