Najnovije vesti

PALMA: Savez za nasilje kao sakupljači sekundarnih sirovina! Neka promene transparent u "Jedan od nas petorice"
Foto: Kurir

oštro

PALMA: Savez za nasilje kao sakupljači sekundarnih sirovina! Neka promene transparent u "Jedan od nas petorice"

Politika

Predlažem da se za vreme skupa Saveza za nasilje u subotu 13. aprila pomere svi znakovi i korpe za otpatke sa trase gde će da šetaju, da ih ne bi pokupili, naveo Dragan Marković 

 

Da li je politički program Saveza za naslje, pošto to nije Savez za Srbiju već Savez za nasilje, monstruozni grafit koji je juče osvanuo u Jagodini kojim se preti ubistvom predsedniku Srbije i građanima Srbije. Građani Srbije nisu za nasilje i građani će u predizbornoj kampanji, kada se raspišu izbori, tražiti izveštaj o radu, šta ste radili kada ste bili vlast, šta ste radili kada ste bili opozicija i šta ćete raditi u narednom vremenskom periodu. To interesuje građane Srbije, a o tome niko iz Saveza za nasilje ne priča, jer nemaju ni rezultate ni program - izjavio je gostujući na televiziji Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i dodao:

 

- Videli ste da su ti iz Saveza za nasilje počeli da kradu i znakove. Čime se oni bave? Sekundarnim sirovinama. Možda, kao sakupljači sekundarnih sirovina znaju da je metal najskuplji. Predlažem nadležninm organima da vide da li postoji neki otpad gde oni odlažu te sekundarne sirovine koje pokupe po Beogradu. Predlažem da se za vreme skupa Saveza za nasilje u subotu 13. aprila pomere svi znakovi i korpe za otpatke sa trase gde će da šetaju, da ih ne bi pokupili i prodali kao sekundarne sirovine.

 

Kako kaže, to su poruke koje šalju "članovi Saveza za nasilje u trenutku kada nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron zovu državno rukovodstvo Srbije da dođe u Berlin 29. aprila na razgovor o Kosovu i Metohiji".

- Poznato je šta će tražiti od predsednika Vučića, ali poruka predsednika Srbije sa skupa u Novom Sadu daje sigurnost građanima Srbije. To je poruka da Srbija ima svoj stav i da se dijalog neće nastaviti dok se ne ukinu sulude i anticivilizacijske prištinske takse - rekao je Marković.

 

On je dodao da je Srbija danas glavna destinacija u ovom delu Evrope za strane investicije.

- To znači da u Srbiji postoji i politička i ekonomska stabilnost i sigurnost. Siguran sam da će skup 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u Beogradu biti najveći skup u našoj državi od kada postoji višestranački sistem i da će građani svojim prisustvom dati podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju vodi. Doći će i veliki broj Srba sa Kosova i Metohije takođe da da podršku državnom rukovodstvu Srbije. A onima iz Saveza za nasilje koji šetaju Kosovskom Mitrovicom predlažem da promene onaj transparent "Jedan od 5 miliona" u "Jedan od nas petorice", jer ih toliko ima - poručio je Marković.

 

Kurir.rs/E. K. 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...