ŠEF SRS VOJISLAV ŠEŠELJ ŽESTOKO UDARIO TRIFUNOVIĆA: Sergej, nabiću te u urnu sa crvima
Foto: Filip Plavčić

ZARATILI

ŠEF SRS VOJISLAV ŠEŠELJ ŽESTOKO UDARIO TRIFUNOVIĆA: Sergej, nabiću te u urnu sa crvima

Politika -

Morbidno Lider radikala poslao Trifunoviću posudu u kakvoj je sahranjen pepeo Mire Marković, i to uz pretnju da će da ga ugura u nju. Glumac ne odgovara na ovu provokaciju

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj žestoko je udario na predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića. Šešelj je na adresu PSG poslao urnu, koju je namenio Trifunoviću. Uz urnu, on je poslao i preteću poruku, a za Kurir pojašnjava da je to uradio jer Trifunović, kako kaže, nema elementarnog poštovanja, ali i zato što se rugao mrtvoj Miri Marković, bivšoj šefici JUL.

foto: Printscreen

Sergej ćuti - U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković, sa sledećim pisamcetom: "Dragi Sergej, šaljem ti ovu saksiju da je dobro osmotriš. Možda ćemo uspeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušićemo rupicu da možeš da dišeš. Može i šaka crva u nju?" - napisao je Šešelj na Tviteru. Da li je pošiljka zaista stigla u sedište PSG, pokušali smo da saznamo u službi za odnose s javnošću ovog pokreta, ali oni nisu želeli da se o tome oglašavaju, već su samo kratko poručili da pokret i Trifunović ne žele da komentarišu Vojislava Šešelja.

foto: Sonja Spasić

Dobio šta je tražio S druge strane, Šešelj nije štedeo reči, te je nastavio s morbidnim komentarima. - Svašta je taj Trifunović uradio, i prema meni i prema srpstvu uopšte. Setite se kad je Željko Mitrović uneo majmuna u "Zadrugu", on je rekao da je uneo mene. Zatim se rugao smrti Mire Marković, e sad je njemu stigla saksija, pa nek se nabije u nju, mogao bi da stane ako se malo sabije - kaže Šešelj. Na pitanje da li to Trifunović treba da shvati kao pretnju, on odgovara: - Šta mene briga kako će to da shvati. Kad već može da se roka drogom, može i da se predozira. Šta je tražio, to je i dobio. A ta rupa na saksiji nije samo da bi disao on, nego i da crvi mogu da dišu.

Poznat po brutalnostima Vređao Jerkovljevu, Milojka Pantića... Ovo nije prvi put da Vojislav Šešelj ima brutalne istupe. On je nedavno izvređao narodnu poslanicu DS Aleksandru Jerkov, kao i sportskog komentatora Milojka Pantića. Poslednje pretnje je uputio poslanici Jerkov, rekavši da će joj nestati sve dlake s glave i da će joj namazati glavu katranom i nalepiti guščjim perjem. Milojku Pantiću je poručio da će mu dokazati da je "šešeljizam" življi nego ikad i da je u stanju "da počisti sav izdajnicki ološ".

foto: Printscreen

Jezivo Živom pevaču napravili umrlice

"Sahranili" Boru Čorbu zbog mitinga

Nakon što je 19. aprila rok grupa Riblja čorba pevala na mitingu SNS, krenule su žešće prozivke, a onda je neko došao do ideje da se organizuje pravi linč. Na društvenim mrežama su se pojavile umrlice s likom Bore Đorđevića i sledećim sadržajem: "Sa bolom u srcu obaveštavamo sve poštovaoce da je naš Borisav Bora Đorđević iznenada preminuo 19. 4. 2019. godine u 67. godini života, usled pada pod noge najvećem izdajniku zemlje Srbije. Sahrana će se održati opštim bojkotom svakog sledećeg nastupa, albuma i pesama. Ožalošćeni: nekada veliki ljubitelji grupe Riblja čorba." Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović osudio je ovakav potez: - Kakav idiot moraš da budeš da bi ovako nešto napravio? Pomozi im, Gospode, ne znaju šta rade. Takođe, ideju pojedinih radio-stanica da više ne puštaju Borine pesme, ali ni pesme Olivera Mandića, koji je takođe pevao na mitingu, osudio je i bivši lider DS Dragan Šutanovac: - Teško da ste veću glupost mogli da smislite!

Kurir.rs/Silvija Slamnig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track