NEBOJŠA ALEKSIĆ NE PRESTAJE SA PRIMITIVNIM UVREDAMA: Posle Biljane Popović Ivković, brutalno izvređao i Dunju Simić!
Foto: Ana Paunković, Printskrin/Tviter

SRAMNO

NEBOJŠA ALEKSIĆ NE PRESTAJE SA PRIMITIVNIM UVREDAMA: Posle Biljane Popović Ivković, brutalno izvređao i Dunju Simić!

Politika -

Nebojša Aleksić, funkcioner Saveza za Srbiju, je pre dva dana uputio seksističke i maliciozne uvrede na Tviteru Biljani Popović Ivković, članici Predsedništva SNS. Nije mu palo na pamet da se izvini, već naprotiv. Bez trunke srama je nastavio sa niskim i najvulgarnijim uvredama!

Danas mu se na meti našla još jedna žena i to samo zato što je stala u odbranu Biljane Popović Ivković.

Kako je Aleksić nastavio sa još primitivnijim vređanjima nazivajući Popović Ivković “Pepeljugom iz Belog Potoka”, Dunja Simić, članica kabineta ministra unutrašnjih poslova, njemu i partnerima je na Tviteru poručila:

- Prostačine i primitivci. Ponosni na svoj primitivizam, napisala je.

Očigledno raspomamljeni Aleksić joj je odmah uputio najvulgarnije uvrede i poniženja.

Simić je odgovorila i pokušala da ga podseti na licemerje i prizemnost prozivki koje danima upućuje na račun Ivkovićeve sa aluzijom na razliku u godinama između nje i njenog supruga navodeći da je i Đilas imao partnerke sa razlikom u godinama, ali da nema reči za nekog ko misli da je normalno da se bavi tom temom.

Aleksiću je ova prepiska očigledno prijala, pa je nastavio što je grublje moguće:

- A možda je tebi Đilas prva asocijacija, ne znam žene SNS sto ste toliko opterećene sa Draganom Đilasom, ok dobra je prilika, a šta fali Bošku Obradoviću, pa ni ja nisam za bacanje, imam ja pomalo keša, pa ako te Dragan i Boško odbiju ti se javi - napisao je.

Da podsetimo, Aleksić koji je inače bio i kandidat za odbornika na Đilasovoj listi za beogradske izbore, obrušio se prekjuče na Biljanu Popović Ivković nakon što je javno upitala Đilasa kako je od 74.000 evra, koliko je doneo iz Češke, napravio 25 miliona dok je bio na vlasti.

Aleksić je stao u odbranu svojih "pajtaša", ali ne argumentima koji se tiču pitanja stečenog novca i imovine. Umesto toga poslužio se gnusnim uvredama, omalovažavanjem Popović Ivković kao pojedinca, a samim tim i udarom na ceo ženski rod.

Danas je već "nagazio" poprilično Dunju Simić, a verovatno ni za sutra ne priprema ništa bolje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track