OPOZICIJA NEMA POLITIKU Vesić: Lažna elita kritikuje sve uspehe predsednika Srbije
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Djilas, Tanjug/Dragan Kujundžić

opozicija protiv svakog progresa

OPOZICIJA NEMA POLITIKU Vesić: Lažna elita kritikuje sve uspehe predsednika Srbije

Politika -

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas kao najveće zlo u Srbiji to što lažna elita kritikuje sve uspehe predsednika Srbije, jer time pokazuju da su protiv svakog progresa.

- Oni mrze kada se nešto dobro uradi u Beogradu jer sve što se uradi to je merilo njihove nesposobnosti, rekao je Vesić i dodao da je reč o ljudima koji su bili uz svaku vlast, ali da im sada prvi put Vučić ne dozvoljava da uzimaju narodne pare, pa su ljuti.

- Žele da zadrže sitne i lične privilegije i ništa ih drugo ne interesuje, naveo je on povodom napada na predsednika Srbije, njegovu porodicu, ali i na sve dobro što se gradi i radi u zemlji i glavnom gradu.

Vesić je još jednom upozorio na štetne posledice politike bivše vlast i podsetio da su raniji projekti, poput Mosta na Adi, preplaćeni, te da se ni dan-danas ne zna koliko je novca uloženo, a da je bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu jedini cilj bio da napravi profit za svoje firme i da zaduži grad.

foto: Nemanja Nikolić

- Opozicija nema politiku i zato napada Vučića i njegove saradnike, a posebno je monstruozan napad na njegovu porodicu i decu, što je deo atmosfere linča koju stvara opozicija, rekao je Vesić.

Napadom na Vučića i njegove saradnike misle da će oslabiti, njega i njegovu politiku koja donosi rezultate, rekao je Vesić koji je ukazao i na karikature kojima izvrgavaju ruglu napade na Vučića i njegovu porodicu.

Vesić je naglasio da se veliki deo ljudi koji sa sada sprda sa takvim stvarima sprdao kada je Bagzi probao da izvrši atentat na Đinđića.

- Naslovi su bili da je Đinđić izmislio atentat i da nema mere, a ubijen je mesec dana posle toga. To je ta lažna elita, prevaranti koji ništa ne rade, žive od države i pošto sad to ne mogu, onda su ljuti. Sad su oni protiv svoje države, rekao je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja