Najnovije vesti

ĐILAS SE NA VLASTI PONAŠAO KAO GOSPODAR ŽIVOTA I SMRTI! VUČIĆ: Priča o policajcu pokazala da je sa ljudima pričao kao da su niža rasa
Foto: Beta, Predsedništvo Srbije

bezobrazluk

ĐILAS SE NA VLASTI PONAŠAO KAO GOSPODAR ŽIVOTA I SMRTI! VUČIĆ: Priča o policajcu pokazala da je sa ljudima pričao kao da su niža rasa

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom verbalnog sukoba Dragana Đilasa i policajca od pre nekoliko godina, da su mu takva arogancija i bahatost nezamislive, ali i da je takvo ponašanje Đilasa, dok je bio u vlasti, upozorenje da svako ko tako postupi iz redova SNS mora da snosi posledice.

Komentarišući svedočenje policajca kojem je Đilas pretio otkazom, Vučić je rekao da je za njega ta vrsta lične arogancije i bahatosti nezamisliva i "gora od svega", odnosno da to govori o Đilasu i više od spornih 619 miliona evra.

"To pokazuje da ste se smatrali gospodarima života i smrti", rekao je Vučić.

Predsednik je, međutim, ukazao, da slučaj tog policajca ne govori samo o prethodnoj vlasti, jer i danas ima mnogo ljudi na lokalu koji se, kada ne znaju kako da pravdaju svoje loše poteze, neopravdano pozivaju na njega, Vučića.

"Ali, ako hoćete da pledirate da predstavljate narod, da imate širu narodnu podršku, a da se tako odnosite prema građanima... To nemojte da očekujete", poručio je.

Vučić je naveo da svedočenje policajca u jednoj sinoćnoj emisiji nije bilo za likovanje, iako govori o ponašanju političkih protivnika, već to treba videti kao upozorenje da bi svako ko bi tako postupio iz SNS mora da snosi posledice.

"A, da li ih ima? Ima ih, nesumnjivo", dodao je.

"Takvi tajkuni se tako arogantno i bahato, verbalno svirepo obračunavaju sa ljudima za koje misle da su čak i niža rasa, a kamo li manje vredni od njih... To je i nama nauk, da ispravimo i pronađemo one koji su slični tako bahatom Đilasu...", rekao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...