SRPSKA LISTA: Borimo se za interese Srba, ne dodvoravamo se nikome
Foto: Printscreen

reagovanje

SRPSKA LISTA: Borimo se za interese Srba, ne dodvoravamo se nikome

Politika -

Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda koja se bori za njegove interese, a ne da bi se svidela i dodvoravala albanskim partijama i njihovim političkim liderima, poručili su danas iz te stranke.

Albanci takve imaju u Rašiću, Petroviću, Radi Trajković i sličnima kojima je srpski narod jasno i glasno rekao šta o njima misli, dajući im podršku u promilima, navodi se u saopštenju.

Paradoksalno je, kažu u Srpskoj listi, da o poštovanju nekakve kosovske državnosti Srpskoj listi govore članovi Samoopredeljenja koji negiraju Ustav tog istog samoproglašenog Kosova, njegove takozvane simbole ali i sve obaveze koje Priština ima prema srpskom narodu, kako po važećim zakonima, tako i po važećim međunarodnim obavezama koje proističu iz Briselskih sporazuma.

"Daćemo Kurtijevim pajtašima besplatan savet - nije mudro političko vreme trošiti za napade na Srbe, pitanje je dana kada ćete morati da pozovete na razgovor Srpsku listu, a sa druge strane, pogledajte kako su na izborima prošle partije u Prištini koje su pokušale da napadima na srpski narod steknu jeftine političe poene", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track