LUTOVAC DELI OTKAZE SMS-OM: Evo kako je najurio šeficu informativne službe DS
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

burna sednica go ds

LUTOVAC DELI OTKAZE SMS-OM: Evo kako je najurio šeficu informativne službe DS

Politika -

Današnju burnu Sednicu GO DS napustila jei najbliža saradnica Zorana Lutovca i šef informativne službe DS Biljana Maksimović, zbog čega je praktično dobila otkaz.

Lutovac joj je, kako saznajemo, SMS porukom napisao "zbogom".

Posle sednice koju je napustio jedan broj nezadovoljnih članova, raspuštena je omladina ove stranke, a zatim i Gradski odbor DS.

foto: Tanjug/Tara Radovanović

Jedan deo članova Glavnog odbora Demokratske stranke napustio je danas sednicu, a funkcioner te stranke Branislav Lečić, koji je među onima koji su izašli, rekao je novinarima da veruje da rukovodstvo stranke sada nema kvorum za odlučivanje.

On je rekao da je tražio reč, ali da je nije dobio, što se prvi put dogodilo u DS i ocenio da DS odlazi od svoje suštine.

Na pitanje kako komentariše obraćanje Nebojše Zelenovića, koji nije član DS, Lečić je rekao da bi to imalo smisla da je došlo do ujedninjenja DS, ali sada sa pozicije šefa druge političke stranke da raspravlja i utiče na politiku, uređe nje i finansije DS nije primereno.

Kako je rekao, to je samo jedan od razloga zbog kojih su članovi GO napustili sednicu, a reč je o nezadovoljstvu generalno zato što se demokratija u DS ukida.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja