Najnovije vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Neću da mi Nebojša Stefanović bude šef! Ako postane lider SNS NAPUŠTAM STRANKU!
Foto: Zorana Jevtić

fajt

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Neću da mi Nebojša Stefanović bude šef! Ako postane lider SNS NAPUŠTAM STRANKU!

Politika

Ona je rekla da državni sekretar Miodrag Poledica nije meta, već ona i da prepoznaje obrise ko stoji iza direktnog napada na nju i pokušaja njene kompromitacije i sklanjanja

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da državni sekretar Miodrag Poledica nije meta, već ona i da prepoznaje obrise ko stoji iza direktnog napada na nju i pokušaja njene kompromitacije i sklanjanja.

Apsolutno je sigurna, kako je istakla, da to nije predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Veruje da Vučić neće napustiti SNS, iako je najavio da će se povući sa čela stranke, ali da u partiji ne bi ostala ako bi lider bio Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.

- Ja sam meta. Tu sam, nikuda ne idem. Ako sam bilo šta u ovom ministarstvu uradila a da nije u skladu sa zakonom, pa dajte to, pokažite to. Izvolite, dođite, tu sam 24 sata, sedam dana u nedelji, nikuda ne bežim - kazala je ona u intervjuu Nedeljniku.

foto: Ana Paunković

Stefanović nije želeo da komentariše stav svoje stranačke koleginice. Poslanik SNS Dragan Šormaz kaže da rad u Vladi brzo troši ljude, zbog svakodnevnih izazova, te je u sledećem mandatu potrebno imenovanje potpuno novih ministara:

- Ako se poštuje dosadašnji rad predsednika Vučića u stranci, onda bi svi trebalo da poštuju i njegovu preporuku ko bi trebalo da ga nasledi, ako do toga uopšte dođe!

(Kurir.rs / B. B. / Foto:Zorana Jevtić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...