Najnovije vesti

JUTKA PRELETEO KOD ŠEŠELJA: Zloglasni bišvi predsednik opštine Brus postao član SRS, biće i na izbornoj listi
Ilustracija

promenio stranački dres

JUTKA PRELETEO KOD ŠEŠELJA: Zloglasni bišvi predsednik opštine Brus postao član SRS, biće i na izbornoj listi

Politika

KRUŠEVAC - Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka postao je član Srpske radikalne stranke (SRS) i biće na izbornoj listi te stranke na predstojećim izborima, rekao je danas predsednik SRS Vojislav Šešelj.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

"Milutin Jeličić Jutka se učlanio u Srpsku radikalnu stranku, biće kandidat na izborima, ići će na stranačku listu, biće kandidat za poslanika verovatno, a mogući su i drugi dogovori. Planovi su da osvojimo vlast", rekao je Šešelj večeras novinarima u Kruševcu, odgovarajući na pitanje o ponudi za pristupanje SRS-u, koju je ranije izneo Jeličiću.

Šešelj je večeras promovisao svoju knjigu "U Srebrenici nije bilo genocida", a u prvom redu na promociji sedeo je Jeličić, kome se pre Osnovnim sudom u Kruševcu sudi za seksualno uznemiravanje nekadašnje saradnice Marije Lukić.

Ročište na tom sudjenju, koje je bilo zakazano za danas, odloženo je jer su njegovi branioci zatražili izuzeće svih sudskih instanci, a Jeličić se nije pojavio na suđenju opravdavši izostanak zdravstvenim problemom.

Šešelj je, odgovarajući na novinarsko pitanje o osipanju okružnih odbora te stranke, o čemu su pisali mediji, kazao da to nije istina.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Beta

"Nije istina da se osipaju okružni odbori, samo vršimo izvesna kadrovska pomeranja konsolidujući stranku pred izbore. One koji su zakazali u radu morali smo da razvlastimo, a sada neki medju njima pokazuju da nemaju morala ni karaktera pa lažu javnost u pogledu razloga za podnošenje ostavki", kazao je predsednik SRS.

(Kurir.rs/Beta)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...