I OVAJ BI DA SE BAVI POLITIKOM: Sergej pljuvao premijerku jer štiti najstarije građane
Bez mere... Sergej Trifunović, Foto: Vladimir Šporčić, Twitter

Dno dna

I OVAJ BI DA SE BAVI POLITIKOM: Sergej pljuvao premijerku jer štiti najstarije građane

Politika -

Briga ga za pandemiju: Tviteraši napali Trifunovića što samo vređa i pljuje, a nema nikakav plan ili rešenje

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ne prestaje da koristi primitivan i vulgaran rečnik, ma šta bila tema. U trenutku epidemije koronavirusa i vanrednog stanja u celoj Srbiji on je izvređao premijerku Anu Brnabić i to zbog njenog apela da najstariji sugrađani, zbog svoje i opšte sigurnosti, ne izlaze napolje tokom pandemije.

Skandalozno... Sporni tvit
Skandalozno... Sporni tvitfoto: Twitter

Trifunović je premijerku nazvao „ćuskijom“ i poručio da će „pre nego što ljudi zatraže italijanske pasoše, da skinu ova bedna go*na“! - Glupačo bedna: gledaj kako da zaštitiš te ljude kojima nije ostalo mnogo od života. Gledaj kako da im olakšaš starost, a ne otimaš još para kako bi punili svoje džepove. Toliko ste im već puta oteli penzije. Bolje im idite po kućama i vršite eutanaziju - napisao je na Tviteru. Ubrzo su ga tviteraši iskritikovali zbog rečnika, zamerajući mu što iz dana u dan izjavama zgadi građane, a nema nikakav konkretan plan ili rešenje.

Politikolog Jelena Vukoičić kaže za Kurir da ljudima koji javno koriste ovakav rečnik nije mesto u političkom životu: - Vreme je da svako shvati da takve osobe ne treba da imaju ikakvu značajnu ulogu u društvu, a da ne pominjem u politici, gde se donose najznačajnije odluke. Ovo je najprizemnije i najbezobrzirnije spinovanje, i to u trenutku kada cela nacija mora da bude složna i na istoj strani u borbi protiv bolesti.

Kurir.rs/ S. S. Foto: Vladimir Šporčić, Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track