VELIMIR ILIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Jedva sam preživeo, slušajte savete lekara
Preterao sa propolisom... Velimir Ilić, Foto: Zorana Jevtić

Iz bolničke postelje

VELIMIR ILIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Jedva sam preživeo, slušajte savete lekara

Politika -

Najpre su doktori sumnjali da je zaražen koronavirusom zbog simptoma koji su ukazivali na to, ali je detaljnim analizama utvrđeno da je reč o alergijskoj reakciji

Lider Nove Srbije Velimir Ilić u nedelju je pukom srećom izvukao živu glavu zbog napada gušenja kao alergijske reakcije na konzumiranje domaćeg propolisa, te je brzom reakcijom lekara sprečna tragedija!

Najpre su, kaže Ilić za Kurir, doktori sumnjali da je zaražen koronavirusom zbog simptoma koji su ukazivali na to, ali je detaljnim analizama utvrđeno da je reč o alergijskoj reakciji.

- Ako neko ne živi blizu bolnice, može da se uguši! Bio sam na ivici gušenja. Na sreću, živim blizu bolnice i odmah sam priključen na kiseonik i dobio sam terapiju.

To je bilo u nedelju oko ponoći. Gušio sam se zbog alergije, nisam znao da sam alergičan jer nikad ranije nisam probao propolis. Bio sam baš loše. Morali su da mi daju protivalergijske lekove da zaustave gušenje, bila je mnogo jaka alergija - navodi Ilić i kaže da danas izlazi iz bolnice i da će strogo poštovati izolaciju.

Ilić upozorava građane da ne treba da konzumiraju neproverene stvari na svoju ruku i bez odobrenja lekara.

Kurir.rs/ K. V. Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track