Najnovije vesti

VUČIĆ O SINU: Pustite me da sam brinem svoje brige! Volim Danila najviše na svetu
Foto: Printskrin / Tanjug

TESTIRAĆE SE AKO BUDE TREBALO

VUČIĆ O SINU: Pustite me da sam brinem svoje brige! Volim Danila najviše na svetu

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je svakodnevno u kontaktu sa lekarima i da kada bude postajala bilo kakva sumnja da je zaražen biće testiran na korona virus, dodavši da je odgovoran i sluša lekare.

Odgovarajući na pitanja novinara u Nišu, Vučić je rekao da je smatrao da je važno da obavesti ljude da je njegov sin Danilo zaražen i da se sada nada da će dočekati da "ode na Sajam", a posle toga kući.

Na pitanje novinara da li je testiran, Vučić je rekao da je svakodnevno u kontaktu sa lekarima i da kada bude postajala bilo kakva sumnja da je zaražen biće testiran na korona virus i dodao da je odgovoran i sluša lekare.

"Razgovarao sam sa Goranom Stevanovićem, čim je moj sin primljen, razgovaraoli smo o svim kontaktima. Molim vas da me pustite, dok Danilo ne bude bolje, da sam brinem svoje brige. Nemojte da brinete za mene, jer nikada niste brinuli. I kažite da to nije od brige, već jer želite da budem politički izolovan", rekao je Vučić.

Upitan kada se poslednji put video sa sinom, Vučić je rekao: "Video sam sina i volim ga beskrajno i neću zbog toga da se pravdam. Ali sam bio na bezbednoj udaljenosti".

(Kurir.rs/FoNet)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...