MONSTRUOZNE PRETNJE PREDSEDNIKU: Vučiću, pišaćemo ti deci po grobovima! Milicu ćemo silovati, zaklati i ispeći!
Bolesno... Ovako su opozicionari pretili i vređali Vučićevu decu, Foto: Twitter

OVDE SE MORA STATI: NIČIJE DETE OVO NE ZASLUŽUJE

MONSTRUOZNE PRETNJE PREDSEDNIKU: Vučiću, pišaćemo ti deci po grobovima! Milicu ćemo silovati, zaklati i ispeći!

Politika -

Bolesna atmosfera, u kojoj se ne štede ni deca, nije stvorena preko noći. Stvarali su je razni bolesnici, zalutali u stranačke vode, ali i njihovi neodgovorni lideri. Đilas je u stvaranju ovog zla daleko od nevinog

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas objavio je u nedelju uveče na svom zvaničnom Tviter nalogu video-snimak u kom govori da su njegova deca plakala i bila uplašena jer se u blizini njihovog doma s obližnje zgrade sa razglasa čulo „Đilase, lopove“.

On je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je „poslao debile“ da to urade, a uz video-poruku je napisao:

- Čekam vas sutra, pa dođite.

Istina, ni sam Đilas nije mogao da kaže da je iko pretio ili čak pominjao njegovu decu, te da su ona na bilo koji način bila meta ovog događaja. Napadi na decu političara, njihovo maltretiranje, psovanje, pa čak i verbalno silovanje i ubijanje, u Srbiji je, nažalost, postalo deo političke borbe i obračuna s neistomišljenicima. Nedopustivo, veoma opasno i za svaku osudu!

foto: Twitter

A bolesna atmosfera, koja je u nedelju veče naterala Đilasa da javno zaplače i ponavlja da njegova deca nisu ni za šta kriva, nije stvorena preko noći. Stvarali su je razni bolesnici, zalutali u stranačke vode, ali i njihovi neodgovorni lideri. Đilas je u stvaranju ovog zla daleko od nevinog.

Političar s njegovim ambicijama i liderskom odgovornošću nije smeo da oćuti kada su neki iz njegovih redova isto tako povređivali decu njegovog političkog protivnika. Đilas i njegovi saradnici iz Stranke slobode i pravde i Saveza za Srbiju redovno su propuštali priliku da javno osude monstruozne pretnje kojima su njihovi simpatizeri, pod zastavom opozicione borbe protiv vlasti, trovali atmosferu i doslovno poručivali kako će, kad oni dođu u priliku, da satru sve što misli drugačije. Vučića, njegovog brata, porodicu, decu...

foto: Twitter

Isti oni koji su na društvenim mrežama veličali Đilasa i njegovu borbu protiv vlasti ispisivali su i gnusne poruke, na koje se niko iz tog opozicionog tabora nije ni štrecnuo, a kamoli ogradio od njih ili ih otvoreno osudio.

Jedna od poslednjih je bila:

- ... Samo se nadam da ćemo pišati i na grobove tvoje dece, a ne samo tebe (20. aprila na nalogu „Zovem se Ostoja“).

Morbidne reči uputio je i funkcioner DS Slavko Tatić:

- Haiku za danas: Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići (19. januar „Slavko Tatić“)

Treba li podsetiti i na jezivu izjavu urednika Tabloida Milovana Brkića u kojoj kaže da se ne sme dozvoliti da mali Vukan, Milica i Danilo pobegnu jer će, kako je rekao, poslati ljude po njih, da ih traže i budu kažnjeni?!

foto: Twitter

Umesto da zaustavi ovu grudvu zla, koju su zakotrljali oni koji ga podržavaju, Đilas je ćutke čekao da se ova sada već lavina sruči po glavama svih naših građana. Nažalost, i njegove dece, iako njegovoj, istina, niko nije pretio, niti ih je pominjao.

Nije zaustavio ove i mnoge druge glasnogovornike svoje politike, već je i sam doprinosio trovanju atmosfere. Pogurao je ovu grudvu svaki put kada je prelazio okvire političke borbe, pa pozivao na linč Vučića i upućivao mu javne pretnje. Jedna od njih je bila i ona da će završiti kao Slobodan Milošević.

Zagadila se previše atmosfera, gospodo političari. Ovde se mora stati.

Kurir.rs/ Foto: Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track