Najnovije vesti

ANA BRNABIĆ NAJAVILA KONTRAMERE POSLE SRAMNE ODLUKE PODGORICE: Prema mafijašima nećemo imati milosti!
Foto: Printscreen

GRAĐANI DA NE IDU TAMO GDE SU NEPOŽELJNI

ANA BRNABIĆ NAJAVILA KONTRAMERE POSLE SRAMNE ODLUKE PODGORICE: Prema mafijašima nećemo imati milosti!

Politika

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske.

- Dobro je da su građani mogli da vide da smo nepoželjni u Crnoj Gori i to samo zato što nismo lagali ljude da umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od koronavirusa. Nastvićemo da se ponašamo odgovorno uvek govoreći istinu. Ovo nije pravi razlog ovakvog ponašanja crnogorskog premijera. Mi nećemo odgovarati recipročnim merama i nećemo sprečavati da građani CG uđu u Srbiju, ali ćemo još jače i snažnije sprečavati crnogorske kriminalce i predstavnike mafijaških klanova da ulaze u našu zemlju koji su decenijama terorisali naše građane - navodi premijerka i dodaje da će biti preduzete nove mere.

- U borbi protiv kriminalaca koji dolaze iz Crne Gore nećemo imati milosti. Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku našim građanima, a ja želim još jednom da zamolim građane da što duže i u što većem broju ostanu u našoj Srbiji, a ako već moraju negde da odu da nikako ne idu tamo gde su naši državljani nepoželjni - rekla je Brnabić.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...