POKRET SOCIJALISTA O ZABRANI SPOTA SNS: Mogu da zabrane spot, ali ne mogu da prikriju Vučićeve rezultate
Foto: Zorana Jevtić

reakcija

POKRET SOCIJALISTA O ZABRANI SPOTA SNS: Mogu da zabrane spot, ali ne mogu da prikriju Vučićeve rezultate

Politika -

Pokret socijalista ocenio je danas da su na zahtev jedne televizije predstavnici opozicije u REM-u zabranili spot vladajuće SNS i upitali je li to ta diktatura Aleksandra Vučića o kojoj govore "oni što brane Vučiću da radi i da misli".

"Možete da zabranite izborne spotove sa Aleksandrom Vučićem, ali ne možete da sakrijete sve ono dobro što je Vučić učinio za Srbiju", poručeno je sa sednice Izvršnog odbora Pokreta socijalista, kojoj je prisustvovao i predsednik PS-a Aleksandar Vulin, a prenosi u saopštenju ta stranka.

Za Pokret socijalista, kako kažu, politika nikada nije bila stvar matematike, već stvar principa.

Poručuju da će predvođeni Aleksandrom Vulinom i "prijateljem i saborcem Aleksandrom Vučićem" nastaviti i dalje da se bore za bolju, razvijeniju, socijalno pravedniju i vojno neutralnu Srbiju.

"Baš zato što volimo svoju zemlju, smatramo da Srbija i njeni građani zaslužuju nastavak politike Aleksandra Vučića, zaslužuju nastavak politike mira, stabilnosti, novih fabrika, radnih mesta, novih puteva", navode u PS-u.

PS smatra da, ukoliko bude postojala i najmanja mogućnost da pobede Vučića, partije DOS-a će se odmah ujediniti.

"Neka nikoga ne zavaraju svađe i loši odnosi između partija DOS-a, jer ukoliko im se ukaže i najmanja moguća prilika da pobede Vučića, oni će se odmah ujediniti", ocenili su iz PS-a.

PS je uputio punu podršku svim Srbima u regionu i naveo da je Srbija predvođena Vučićem uvek tu za svoj narod, ma gde živeo i da će tako biti dok god je Vučić na čelu Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track