VRANJE: Kandidati sa odborničke liste SNS obišli rekonstruisane ulice i novi Hirurški blok
Foto: T.S.

izbori 2020

VRANJE: Kandidati sa odborničke liste SNS obišli rekonstruisane ulice i novi Hirurški blok

Izbori 2020 -

Predstavnici rukovodstva Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju obišli su u ponedeljak mesnu zajednicu Kuso blato u kojoj su realizovani infrastrukturni projekti od 2016. godine.

Obišli su rekonstruisane ulice Jovana Jankovića Lunge i Dunavsku, a onda i novi Hirurški blok, najvažniji projekat realizovan u prethodne četiri godine. Nosilac odborničke liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu” dr Slobodan Milenković podsetio je šta je sve urađeno od kako je SNS na vlasti u Vranju i najavio realizaciju novih kapitalnih projekata i izgradnju dečijih igrališta. On je rekao da je izgradnja Hirurškog bloka od značaja za sve građane Pčinjskog okruga.

1 / 6 Foto: T.S.

"Želimo lepšu budućnost za naš grad, dobrobit za sve naše građane, a posebno za našu decu. Planiramo da, što je po meni lično najznačajnije, nastavimo proceduru oko tenderske dokumentacije za rekonstrukciju starog dela Bolnice. Vrednost investicije je 14 miliona evra i to je jedan od prioritetnih projekata Vlade Republike Srbije. Planiramo izgradnju novog stadiona po UEFA standardima, sa 8.000 sedišta kao i rekonstrukciju parka u Sportsko-rekreativnom centru. Uveliko se radi ritejl park, a uspeli smo da ovu lokaciju prodamo četiri puta više od početne cene", izjavio je Milenković.

Kurir/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track