Najnovije vesti

MISLILI SU DA NA OVO PITANJE NEĆE ODGOVORITI: Evo šta je Vučić rekao na ZLOBNE prozivke da NE NOSI MASKU
Foto: Printscreen

obilazak dedinja 2

MISLILI SU DA NA OVO PITANJE NEĆE ODGOVORITI: Evo šta je Vučić rekao na ZLOBNE prozivke da NE NOSI MASKU

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazio je radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje 2" u Beogradu, a nakon završetka, odgovarao je na pitanja novinara.

Upitan zašto ne nosi masku u toku sastanaka, predsednik Vučić je rekao da će prihvatiti kritiku novinara sa pojedine televizije  za nenošenje maske na nekim događajima, iako, kaže, nije primetio da se taj medij brinuo za zdravlje građana na protestima prošle nedelje.

- Pošto nam je udaljenost metar i po, ja je skinem. Sa maskom uđem i ni sa kim se ne rukujme, ali uvažavam vašu kritiku. Ne primećujem samo da ste se tako revnosno borili kada su upadali u Skupštinu i doveli u pitanje zdravlje ljudi, ali ja vas razumem i vašu dobronamernu želju u potpunosti poštujem, rekao je Vučić i dodao da će ličnim primerom pokazati koliko je bitna borba protiv ove opake bolesti.

Navikao je, kaže, da ga taj mediji u svakom trenutku za nešto krivi, i dodao da se ta televizija nije tako brinula i borila za zdravlje građana kada su se okupljali ispred Skupštine, upadali u nju i gađali policajce.

Vakcina do kraja godine

Obraćajući se novinarima, rekao je da želi da saopšti jednu sjajnu vest i nada se da će to biti spas za Srbiju.

- U razgovorima smo sa zemljom koja već daje vakcinu. Ne testira, već daje. I želeo sam da vam saopštim sada da se nadamo da ćemo je imati pre kraja godine vakcinu. To bi bio spas za Srbiju, rekao je predsednik Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...