Milica Gajić: Svakog dana se čujem s Markom

EKSKLUZIVNO

Milica Gajić: Svakog dana se čujem s Markom

Politika -
Bivša snaja Slobodana Miloševića otkriva detalje iz života porodice Milošević. Policija je prema meni neprestano nepravedna

POŽAREVAC - Pod prismotrom.Milica Gajić, nevenčana supruga Marka Miloševića i snaja pokojnog predsednika Slobodana Miloševića, još plaća ceh zbog pripadanja porodici Milošević, a za Kurir ekskluzivno priznaje da je s bivšim suprugom i dalje u stalnom kontaktu.- Mediji su mi mnogo napakostili. Sve što sam pričala, bilo je iz najbolje namere, a obilo mi se o glavu. Zbog toga ću našu privatnost od sada čuvati za sebe. Mogu samo da kažem da smo u stalnom kontaktu - rekla nam je Milica.Milica nije želela da kaže da li je Marko nedavno dolazio u Beograd i na sva dalja pitanja samo je rekla:- Naš sin je trenutno kod njega u poseti.Milica sa sinom već godinama živi u Požarevcu. Vlasnik je diskoteke „Park“ u okviru Bambilenda, zbog čega je nedavno imala problem i s policijom.U noći između subote i nedelje privedena je u policijsku stanicu u Požarevcu jer je odbila da policajcu pokaže ličnu kartu. Milica kaže to nije u pitanju njena bahatost, već da je po sredi bila nepravda.- Preko puta diskoteke „Park“ nalazi se policijsko naselje. Policajci koji tu žive već mesecima svake večeri šalju kolege da postupaju po anonimnim prijavama i da nam gase muziku. Tako je bilo i u subotu - kaže Milica.Te večeri, oko ponoći, u njenu diskoteku došao je policajac, koji je tražio da se muzika ugasi.- Pitala sam ga ko je prijavio buku. Objasnila sam mu da sam voljna da odem u nadležno ministarstvo da platim kaznu i da prihvatam da mi oni na zvučnike i pojačala stave teg koji će kontrolisati jačinu muzike. On mi je na to hladno ponovio da isključim muziku. Revoltirano sam odbila, na šta je on počeo da mi piše prijavu. Kad sam se pobunila, rekao je da će me uhapsiti. Odbila sam da mu pokažem ličnu kartu i mirno s njim pošla u stanicu - dodaje Milica i kaže da je tamo razgovarala sa zamenikom načelnika, koji ju je odmah pustio na slobodu.

Marko Milošević
Marko Milošević

Kafić Milice Gajević
Kafić Milice Gajević

Još me proganjajuIako većina Požarevljana o bivšoj supruzi Marka Miloševića priča sve najlepše, ona kaže da još uvek doživljava neprijatnosti.- Više od decenije posle 5. oktobra, ljudi misle da je, ako su grubi i neprijatni prema meni, to dobra stvar, da tako skupljaju poene - kaže Milica Gajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track