BILJNA POPOVIĆ IVKOVIĆ OŠTRO ĐILASU: Ne opanjkavaj ljude kojima nisi ni do kolena
Foto: Beta

BILJNA POPOVIĆ IVKOVIĆ OŠTRO ĐILASU: Ne opanjkavaj ljude kojima nisi ni do kolena

Politika -

BEOGRAD - Član predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković ocenila je danas da lider opozicije Dragan Đilas bez imalo srama vređa, pa i preti direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću i poručila mu da prestane da "opanjkava ljude", poput Đurića, "kojima nije ni do kolena".

Đilas je, kaže, tražeći zrno pažnje, kao što lešinar traži žrtvu, ovaj put napao Đurića, koga licemerno i lažno optužuje, a uz to mu i preti.

"Taj agresivni čovek se usuđuje da preti Marku Đuriću, govoreći mu da mu se ne isplati da ide u Vašington, jer će se brže vratiti nego što je otišao", navela je Ivković i dodala da Đilas i njegovi sledbenici na taj način potvrđuju još jednom da su mržnja, agresija, nasilje i pretnje njihova jedina politička ideja.

Kako Ivković Popović navodi, Đurića vređa onaj Đilas za vreme čije vlasti je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost i koji je zajedno sa saradnicima ostavio srpski narod na milost i nemilost.

"Aleksandar Vučić i Marko Đurić, kao direktor Kancelarije, borili su se i bore se svakog dana za naš narod na KiM, za razliku od političkih mešetara kao što su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Borko Stefanović i Boris Tadić", navela je funkcioner SNS.

Građani Srbije, kako navodi, dobro umeju da razlikuju laž od istine, kao i milionera koji se bogatio na račun građana od čoveka koji se bori za dobrobit ljudi u Srbiji.

Popović Ivković je pozvala Đilasa da prestane da napada i blati ljude i da smogne snage da izađe pred građane i kaže im koliko je miliona stavio u džep dok je bio na vlasti.

"Dosta je bilo prebacivanja i zamena teza. Ne opanjkavaj ljude kojima nisi ni do kolena, pogotovo onih časnih i poštenih kojima je, za razliku od tebe, interes građana Srbije na prvom mestu", navela je ona.

"Ne može se od 74. 000 evra zarađenih u Češkoj napraviti 25 miliona samo u nekretninama koje je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije. I taj milioner se usuđuje da postavlja pitanja Djuriću odakle mu novac za letovanje, a mesecima perfidno izbegava da odgovori kako se od desetina hiljada evra postaje milioner", rekla je.

Ivković ocenjuje da je po Đilasu očigledno u redu uzimati od građana ali ne i da Djurić od svojih primanja sebi priušti letovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track