TONČEV PODNEO TUŽBU: Monstruozne optužbe Dragana Antića! Bolesne insinuacije! Nisam zapalio njegov auto! VIDEO
Foto: Dado Đilas

potpredsednik SPS i narodni poslanik

TONČEV PODNEO TUŽBU: Monstruozne optužbe Dragana Antića! Bolesne insinuacije! Nisam zapalio njegov auto! VIDEO

Politika -

SURDULICA - Novica Tončev, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik, podneo je danas Osnovnom sudu u Vranju podneo još jednu privatnu tužbu povodom navoda Dragana Antića, da je odgovoran za paljenje njegovog automobila.

"Povodom monstruoznih opružbi Dragana Antića u medijima, da sam odgovoran za paljenje njegovog automobila, danas sam Osnovnom sudu u Vranju podneo još jednu privatnu tužbu.

Nakon što su me juče kontaktirali predstavnici medija povodom ovog slučaja, najoštrije sam osudio svaki vid vandalizma i nasilnog ponašanja, ali sam smatrao da je suvišno da komentarišem bolesne insunacije koje je izneo Antić. Danas moram da reagujem kako bih zaštitio svoj ugled i ugled svoje porodice.

Snimak paljenja automobila je već izašao u javnosti i siguran sam da će se vrlo brzo otkiriti počinioci. Isto tako očekujem od nadležnih organa da utvrde odgovorne za demoliranje moja dva automobila i pretnje koje dobijam poslednjih nedelja sa skrivenog telefonskog broja.

Veoma sam razočaran što gospodin Antić tokom godina bavljenja fudbalom nije naučio ništa od fudbala, da sportski slavi pobedu, dostojanstveno prihvata poraz, ali i da poštuje protivničke igrače. Ono čime se sve ovo vreme bavi jeste da preko mog imena gradi sportsku i političku karijeru.

Ovo nije prvi put da protiv mene i moje porodice Dragan Antić vodi prljavu kampanju zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak.

Mi u Surdulici nastavljamo, kao i do sada, u sportskom duhu i sa nestrpljenjem očekujemo da ugostimo FK Dinamo i Pčinjski derbi", naveo je Tončev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track