MINISTARKU GOJKOVIĆ DANAS ZATEKAO LAŽNI NALOG NA TVITERU?! Ali autora podvale odala ova pravopisna greška! SLEDI PRIJAVA
Foto: Stefan Kojić

nepismenko

MINISTARKU GOJKOVIĆ DANAS ZATEKAO LAŽNI NALOG NA TVITERU?! Ali autora podvale odala ova pravopisna greška! SLEDI PRIJAVA

Politika -

BEOGRAD - Nova ministarka kulture Maja Gojković mogla je danas, zahvaljući "svom" lažnom nalogu na Tviteru, da proceni kako bi je tviteraši dočekali na toj društvenoj mreži.

Naime, na Tviteru se pojavila objava, na profilu pod njenim imenom, i izazvala brojne reakcije korisnika te društvene mreže, a Ministarstvo kulture i informisanja je, u međuvremenu, saopštilo da je reč o lažnom nalogu.

Pre toga - gomila reagovanja, a reakciju tviter zajednice izazvala je objava, na srpskom jeziku, na oba pisma - "Dobrodošli".

foto: Ministarstvo kulture printscreen

Ta pravopisna greška nije promakla tviterašima, koji su u komentarima odgovorili na duhovit, ali i oštar način: "Wel come", "Kakoste", "Boljevasnašli", "Dve su reči, nije jedna", "Prvo, pa nepismeno"...

Ministarstvo kulture je u svom saopštenju navelo da Gojković nema zvaničan nalog na Tviteru i da nalog koji je formiran i objave koje stoje nisu njene objave.

Dodaju da Ministarstvo kulture i informisanja ima nalog jedino na Fejbuku, a da će slučaj lažnog predstavljanja biti prijavljen nadležnim institucijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track