PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO MARIJU DRAGIJU: Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast
Foto: Printscreen

ČESTITKE

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO MARIJU DRAGIJU: Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Italije Mariju Dragiju uz poruku da je Srbija posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom.

U čestitki se navodi: "Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Italije, uz najbolje želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu.

Ukazano poverenje da vodite Vladu Republike Italije velika je čast, ali je, posebno sada, u vreme globalne krize bez presedana u novijoj istoriji, koja je sve nas stavila pred nezapamćene izazove, i velika odgovornost. Uveren sam da ćete dužnost premijera da obavljate sa istinskom posvećenošću i nesumnjivom stručnošću, na dobrobit Republike Italije i svih njenih građana.

Republika Srbija je posvećena razvoju strateškog partnerstva sa prijateljskom Republikom Italijom.

Uveren sam da će bliskost i solidarnost, koju smo pokazali i tokom aktuelne pandemije, dati podstrek našim odnosima i saradnji u oblastima od zajedničkog interesa, doprinoseći napretku naših država i naroda", navodi se u čestitki Vučića, saopštila je pres služba predsednika.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track