01:07

OTKRIVENO KOME PRIPADA RAČUN NA MAURICIJUSU

Poslanik SNS

OTKRIVENO KOME PRIPADA RAČUN NA MAURICIJUSU Orlić za Kurir: Đilas ima pravo da raspolaže tim novcem (VIDEO)

Politika -

Potpredsednik Narodne skupštine, funkcioner Srpske napredne stranke i član pregovaračkog tima SNS u dijalogu, Vladimir Orlić, izjavio je za Kurir da su došli do nekoliko važnih saznanja danas u Sava Centru, gde su se pojavili i predstavnici opozicije Dragan Đilas i Marinika Tepić.

"Došli su da nam nešto kažu, da nam nešto zaprete, neke stvari koje su pripremili, da ponove nama već poznate laži, ali izgleda da su slučajno ili nesvesno izgovorili neke stvari koje nisu planirali da kažu, pa su se omakle i pokazale. To nam je posebno važno i interesanntno danas, zato smo sazvali konferenciju", započeo je on.

Kako je dodao, danas su od samog Dragana Đilasa mogli da čuju, nakon dva dana pokušaja da narod prevare, da ipak ima neke veze sa računima u inostranstvu o kojima je pričao Aleksandar Vučić.

"To su računi koji su direktno povezani sa računima Dragana Đilasa i Marinike Tepić i ostalima što pripadaju toj njihovoj zajedničkoj firmi", ekao je Orlić za Kurir.

Podsetimo, Orlić je takođe, na danas održanoj konferenciji za medije izneo informacije da je razoktrioven račun lider SSP Dragana Đilasa na Mauricijusu.

- To je račun na ime jedne od njegovih firmi i on ima pravo na raspolaganje tim novce. Sve je na njegovo ime. Mi ćemo javnosti dostaviti sve podatke u ponedeljak. Tu se vidi i ko raspolaže tim novcem, kad je račun otvoren i ko je vlasnik računa - rekao je Orlić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je Đilasa da li ima račune na Mauricijusu i Švajcarskoj, a posle dužeg ćutanja lider dela opozicije priznao je da ima račun u Švajcarskoj na ime svoje firme dok je za Mauricijus demantovao.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track